Contoh Perkenalan Diri Dalam Bahasa Inggris Brainly

Contoh Perkenalan Diri Dalam Bahasa Inggris Brainly

contoh perkenalan diri bahasa Inggris​

1. contoh perkenalan diri bahasa Inggris​


Examples of self-introduction to English

Good morning all! Here I want to introduce myself.

My name is Jessica. I am a new student in this school. I was born in the city of Bandung, April 8, 2002. My hobbies are writing, reading and composing stories. My goal is to become a famous writer. If there is competition, I would love to take part in matters related to the world of writing. It was my first step to become a successful person and become the pride of my parents later. Yes, that's all I can tell about myself.

Thank you!

Terjemahan

Selamat pagi semuanya! Di sini saya ingin memperkenalkan diri.

Nama saya Jessica. Saya murid baru di sekolah ini. Saya lahir di kota Bandung, 8 April 2002. Hobi saya adalah menulis, membaca dan membuat cerita. Cita cita saya ingin menjadi penulis terkenal. Jika ada kompetisi, saya ingin sekali mengikuti hal-hal yang berkaitan dengan dunia kepenulisan. Itu adalah langkah pertama saya untuk menjadi orang sukses dan menjadi kebanggaan orang tua saya nantinya. Ya, hanya itu yang bisa saya ceritakan tentang diri saya.

Terima kasih!


2. contoh perkenalan diri berbahasa inggris


Hello.. My name is.... You can call me.... I am... years old. I come from... My hobby is...

Good morning everyone! my name is Cintya Griselda. You may call me Cintya. I am twelve years old, and I love playing basketball. My favourite subject is History. I live in Yellow Apartment unit 108, Green Street number 5. I don't have any siblings. Nice too meet you and thank you for your attention!


3. contoh perkenalkan diri dalam bahasa Inggris​


Jawaban:

Full/Complete Name (Nama Lengkap) ...

Nickname (Nama Panggilan) ...

Place and Date of Birth (Tempat dan Tanggal Lahir) ...

Age (Umur) ...

Origin (Asal) ...

Address (Alamat) ...

Occupation/Job (Pekerjaan) ...

Work Place/School (Tempat Kerja/Sekolah)

hobi

Jawaban:

Hai My Name is = Riski

My Hobbies = Play Badminton

Class = 6 / Six


4. Contoh perkenalan dalam bahasa inggris


A: Hello, my name is Azhari! Nice to meet you.. And you?
B: My name is Aji! Nice to meet you too.. I hope we can be a friend..
A: Yes, I hope that too..

Semoga membantu:) Hello my friend's .
My name is Amelia Putri
My born is Samarinda,20,03,2002
My Age is 13th
I live on Jl Jakarta
Thank you ,nice too meet you !

5. contoh perkenalan diri dalam bahasa Inggris!​


hello, my name is (nama kamu) i'm from (tempat tinggalmu) my age (umur kamu) Thank you

Penjelasan:

maaf kalau setengah, semoga membantu

Penjelasan:

perkenalan profil sebagai siswa

let me introduce myself.my full name is Vanessa aulia.you can call me Aulia I was born in Jakarta on may 5th 2002 now, I'm 19 years old


6. Contoh perkenalan diri bahasa inggris


introduction

full name=...
nick name=...
age=...
sex=...
address=...
*maaf kalau salah*hallo my name is.......

7. o 어 perkenalan diri dalam bahasa inggris beserta artinya brainly K perkenalan diri dan keluarga dalam bahasa inggris brainly 기 7 o 어 Q perkenalan diri dalam bahasa inggris pendek K Ц Q perkenalan diri secara singkat dalam bahasa inggris, K​


Jawaban:

hello everyone...

my name is lisa , i am from....

translate : halo semuanya nama saya lisa saya berasal dari..


8. contoh perkenalan bahasa inggris​


Jawaban:

hey my name is jony and what your name...

Penjelasan:

semoga betul


9. contoh memperkenalkan diri dalam bahasa inggris


hello friends, I would like to introduce my self. My name is Saphina Az-zahra. You can call me Zahra. I was born on Magelang, October 5th, 2001.  Now, I am fifteen years old. I am a student in Kemerdekaan 1 junior high school. My favorite color is blue and my favorite food is fried chicken. Nice to meet you.

seoga membantu
maaf kalau salahUmpamakan perkenalan si A.
A : Hi! Let me introduce myself, my name's A and I live in ..... . I like ..... and I am .... grade. dan seterusnya!

10. contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris


number one
my name is...., you can call me...., i am class....., i life in......Hi!
My name is ... (Nama)
You can call me ... (Nama Panggilan)
I am ... years old (Umur)
My hobby is ... (hobi, Jika cuma satu)/ My hobbies are ... (Hobi, Jika lebih dari satu)
I am ... (Agama)
I live in ... on ... (in untuk kota dan on untuk alamat)
I was born in ... on ... (in untuk kota kelahiran dan on untuk tanggal lahir)
I wanna be a ... (Cita-cita)

Nice to meet you all!

11. contoh memperkenalkan diri dalam bahasa inggris


hello my name is susan. I come from Indonesia. I was 12 years old. I live on the street m.h thamrin. I have 3 brothers.
My name is andi
place and date of birth I was in Jakarta, 26 November 1998
my hero in the 4 / II

12. contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris​


Jawaban:

Dalam bahasa Inggris

Hello my name Is.....(nama kamu)

I am ...(umur kamu) years old

I am a student of ...(sekolah kamu)

I live in ...(kota dan provinsi tempat tinggal kamu)

I am from...(alamat Rumah km)

I like...(hobi kamu)

Nice to meet you

Dalam bahasa Indonesia

Hello namaku....(nk)

aku berumur....(umur km)

aku murid di...(sklh km)

aku tinggal di...(kota&provinsi km)

alamat tempat tinggalku....(alamat km)

aku suka...(hobi kamu)

senang bertemu Anda

Penjelasan:

SEMOGA MEMBANTU:D

Jawaban:

Contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris​

Hello my name is Nayla Azzahra I am from Indonesia and I am 15 years old. I aspire to be a doctor and my hobby is reading. I have one younger brother and one older sister. So my introduction I say thank you.


13. contoh memperkenalkan diri dalam bahasa Inggris​


Jawaban:

Dear Allana,

How are you? I am truly excited writing this letter. I hope this letter finds you well.

My name is Via and I am fifteenth years old. I am third grade of junior high school.

My favorite subject is Math. What is your favorite subject ?

I love writing a lot. Usually I write about fiction. I got inspiration through my own imagination. What do you like to do in your spare time?

I live in a small island called Bawean, Indonesia. It is very beautiful island. Have you ever heard about Indonesia?

I know little bit about your country. It’s snowy right now, isn’t it? I wonder of how exciting of making a snowman!

Unfortunately, We’ve got no snowy season. I also wonder what you do in the snowy season.

I believe you’ve got a lot of interesting activities to do. I hope you enjoy your day. I’ll be waiting your reply.

Sincerely

Jessica fdhia W


14. contoh memperkebalkan saudara perempua menggunakan bahasa inggris (perkenalan dengan cara menceritakannya)


a : hi jennie this is lisa, lisa this is jennie. lisa is my sister. she is 5 year younger than me. she lives in seoul for her study
jennie: hi lisa im jennie, nice to meet you
lisa: nice to meet you too

15. Contoh untuk ujian praktek bahasa inggris cara memperkenalkan diri dalam bahasa inggria


Good Morning Sir/Miss & friends My name is ......Hello, my name is Santi. I'm 17 years old. I study in SMAN 5 Surabaya. I was born in Jakarta, 15 May 1998. I live with my parents in Gubeng. My hobbies are singing, reading and cycling. My favorite color is red. Also, I like Justin Bieber very much, I really want to meet him someday. That's all about me, thank you.

16. contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris​


Jawaban:

Good morning all.

On this occasion, allow me to make an introduction to who I am. My name is Riki Satria. I am the first of three children. I was born in Bekasi, Juli 14th 1990. Currently, I live in Jalan Kebon Waru number 33, Tangerang, South Jakarta.

Speaking of a hobby, music is one of my hobbies. I can play the guitar since 4th grade and now I have created 4 songs. I have a dream to make a band and will share a stage with Coldplay. Hopefully, my dream can come true.

I have 2 siblings who are still in elementary school, Nini and Nina, they’re twins. My father works for a prominent contractor company and my mother works in the hospital. I guess that’s all I can say about this introduction. Thank you very much for your attention.

Terjemahan Bahasa Indonesia:

Selamat pagi, semuanya.

Pada kesempatan kali ini, izinkanlah saya untuk melakukan perkenalan tentang siapa diri saya. Nama saya Riki Satria. Saya adalah anak pertama dari tiga bersaudara. Saya lahir di Bekasi, 14 Juli 1990. Saat ini, saya tinggal di Jalan Kebon Waru nomor 33, Tangerang, Jakarta Selatan.

Bicara masalah hobi, musik adalah salah satu hobi saya. Saya bisa memainkan gitar dari kelas 4 SD dan saat ini saya sudah menciptakan 4 buah lagu. Saya pun mempunyai cita-cita untuk membuat sebuah grup musik dan kelak akan satu panggung dengan Coldplay. Semoga cita-cita saya bisa tercapai.

Saya memiliki 2 orang adik yang masih duduk di bangku SD, Nini dan Nina, mereka kembar. Ayah saya bekerja di sebuah perusahaan kontraktor ternama dan Ibu saya yang bekerja di rumah sakit. Saya kira, itu saja yang bisa saya sampaikan mengenai perkenalan ini. Terima kasih banyak atas perhatiannya.

Penjelasan: jangan lupa kasi bintang yaaaaa

Jawaban:

Good afternoon. I would like to introduce myself. My name is Muhammad Ali and you can call me Ali. I am from Makassar and I came to this city because I want to study at one of the famous universities in this country.

Penjelasan:

#JANGAN LUPA FOLLOW AKU YA (◕ᴗ◕✿)


17. contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris​


Jawaban:

Hello my name is ......

Im ....... years old

I live at ......

thank you


18. contoh perkenalan dengan bahasa inggris


hello,my name is.....,i'm...... years old.my birthday is on.......,i live in .....(jakarta),thank youmy name is : (nama panjang)
you can call me:(nama panggilan)
i live at:(alamat rumah)
my age is:(umur)

19. Contoh perkenalan diri dalam bahasa inggris


ok my friends
May i introduce my self !
my name .....
please call me .......
i live in ........ village
RT ..... RW .......

yang titik silahkan anda isi sendiri

maaf kalau ada yang salahhello everyone,
let me introduce my self. my name is lala. I was born in Paris, August 10, 2000. but now I lived in Indonesia, exactly in Jakarta. I have one brother and two sisters. My hobby is playing basketball. I am very grateful because now I managed to get a chance to know you all. and I hope you guys grateful to see me too.

Yep, that’s all that I can tell you a little about myself.

Thank you.



20. contoh perkenalan diri dengan memperkenalkan orang lain dalam bahasa inggris


friends name is farid,follow i and i follbackHello
How do you do (apa kabar utk prknalan)
My name is (nama ku).........
I live in (saya tinggal di)..........
I am student of (saya murid dari).......
My hoby is (hobi saya adalah)........
Nice to meet you (saya senang bertemu kamu)
KET :
MTs = islamic junior high school....
MA = islamic senior school.......
SD = elementary school......
......... ( diisi tentang kamu).
Kategori b_inggris