Human Body Is Made Up Of Countless Millions Of Cells

Human Body Is Made Up Of Countless Millions Of Cells

translate ; Human body is made up of countless milions of cells. food is needed to built up new cells and replace the worn out cells . however ,the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed . this process is called digestion

Daftar Isi

1. translate ; Human body is made up of countless milions of cells. food is needed to built up new cells and replace the worn out cells . however ,the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed . this process is called digestion


tubuh manusia terbuat dari jutaan sel yang tidak terhitung jumlahnya. makanan diperlukan untuk membangun sel baru dan mengganti sel yang lama. bagaimanapun, makanan yang kita konsumsi harus diubah menjadi zat yang dapat diangkut oleh darah ke tempat dimana ia dibutuhkan. proses ini disebut pencernaan

2. “Human body is made up of countless millions of cells.” (Paragraph 1) The phrase “made up” means …. *A. producedB. managedC. arrangedD. completedE. constructed​


Jawaban:

E. constructed

Penjelasan:

kata "made up" dalam kalimat tersebut dapat berarti sebagai "dibuat"

maka ungkapan lainnya yang paling cocok adalah kata "constructed" yang artinya ialah "dibangun oleh"


3. The following text is for number 16-20!Human body is made up of countless millions of cells. Food is needed to build up newcells and replace the worn out cells. However, the food that we take must be changed intosubstance that can be carried in the blood to the places where they are needed, thisprocess is called digestion.The first digestive process takes places in the mouth. The food we eat is broken up intosmall pieces by the action of teeth, mixed with saliva, a juice secreted by glands in themouth. Saliva contains digestive juice which moisten the food, so it can be swallowedeasily.​


Jawaban:

Teks berikut untuk nomor 16-20! Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya. Makanan dibutuhkan untuk membangun yang baru sel dan mengganti sel yang rusak. Namun, makanan yang kita makan harus diubah menjadi zat yang dapat dibawa dalam darah ke tempat-tempat di mana mereka dibutuhkan, ini proses yang disebut pencernaan. Proses pencernaan pertama terjadi di mulut. Makanan yang kita makan dipecah menjadi potongan-potongan kecil oleh aksi gigi, dicampur dengan air liur, jus yang disekresikan oleh kelenjar di mulut. Air liur mengandung cairan pencernaan yang melembabkan makanan, sehingga bisa ditelan dengan mudah


4. which of the following statement is incorrect...A. A cell is the basic unit of lifeB. All cells are made up of the same basic componentsC. All cells perform the same functionD. A unicellular perform organism is made upJawab yg bener pls


Terjemahan pertanyaan tsb yaitu :

pernyataan berikut mana yang salah ...
A. Sel adalah unit dasar kehidupan
B. Semua sel terdiri dari komponen dasar yang sama
C. Semua sel melakukan fungsi yang sama
D. Uniseluler melakukan organisme terbentuk

jawabanya adalah : C

Maaf klo salah, semoga membantu :)

5. Human bodily is made up of countles million of cells. From the texs above. We can we imply


tubuh manusia terdiri dari tak terhitung berjuta sel. dari teks diatas. kita dapat menyiratkan...


6. 48. “Human body is made up of countless millions of cells.” (Paragraph 1) The phrase “made up” means ….A. constructedB. arrangedC. managedD. producedLatihan Soal : Reading


Jawaban:

a. constructed

Penjelasan:

semoga membantu


7. Apa artinya ni kak..Human body is made up of countless millions of cells. Food is needed to built up new cells and replace the worn out cells. However, the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed. This process is called digestion.


Jawaban:

Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya. Makanan dibutuhkan untuk membangun sel-sel baru dan mengganti sel-sel yang aus. Namun, makanan yang kita ambil harus diubah menjadi zat yang bisa dibawa dalam darah ke tempat-tempat yang mereka butuhkan. Proses ini disebut pencernaan.

Penjelasan:

semoga membantu

English

Human body is made up of countless millions of cells. Food is needed to built up new cells and replace the worn out cells. However, the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed. This process is called digestion.

Bahasa Indonesia

Tubuh manusia terbuat dari jutaan sel yang tak terhitung. Makanan dibutuhkan untuk membuat sel baru dan menggantikan sel yang sudah mati. Tetapi, makanan yang kita konsumsi harus diubah ke bahan yang dapat dibawa darah ke tempat-tempat dimana mereka dibutuhkan. Proses ini disebut pencernaan.

Semoga Bermanfaat


8. Human body is made up of countless millions of cells. Food is needed to built up new cells and replace the worn out cells. However, the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed. This process is called digestion. The first digestive process takes place in the mouth. The food we eat is broken up into small pieces by the action of teeth, mixed with saliva, a juice secreted by glands in the mouth. Saliva contains digestive juice which moisten the food, so it can be swallowed easily. From the mouth, food passes through the esophagus (the food passage) into the stomach. Here, the food is mixed with the juices secreted by the cells in the stomach for several hours. Then the food enters the small intestine. All the time the muscular walls of the intestine are squeezing, mixing and moving the food onwards. In a few hours, the food changes into acids. These are soon absorbed by the villi (microscopic branch projections from the intestine walls) and passed into the bloodstream. Human body is made up of countless millions of cells." (Paragraph 1) The phrase "made up" means ….


Jawaban:

filled up

Penjelasan:

the human body is filled up with countless millions of cells.

semoga membantu ya


9. Terjemahkan dalam bahasa indonesia. Human body is made up of countless millions of cells.


Jawaban:

tubuh manusia terdiri dari jutaan sel

Jawaban:Tubuh ManusIa terbentuk dari jutaan sel

Penjelasan:Tinggal translete aja.Sebenarnya tinggal sering sering aja belajar kosakata bahasa inggris nanti juga bisa ko.SEMANGAT!


10. Human body is made up of countless millions of cells. (Paragraph 1)The phrase made up means ....*10 poinProducedManagedArrangedCompletedConstructed​


Jawaban:

Constructed

Penjelasan:

Human body is made up of countless millions of cells = Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung banyaknya.

Made up itu artinya terdiri dari / terbangun dari

Kata yang paling mendekati atau bersinonim dengan made up adalah "constructed".


11. Ubahlah jadi Kalimmat Active Voice 1. This process is called digestion2.So it can be swallowed easily3.Human body is made up of countless millions of cells​


Jawaban:

digestion is the name of this process

so swallowing easily can be done

countless of millions of cells make up the human body


12. Human body is made up of countless millions of cells. food is needed to built up new cells and replace the worn out cells. however, the food that we take must be changed into substances that can be carried in the blood to the places where they are needed. this process is called digestion. the first digestive process takes place in the mouth. the food we eat is broken up into small pieces by the action of teeth, mixed with saliva, a juice secreted by glands in the mouth. saliva contains digestive juice which moisten the food, so it can be swallowed easily. from the mouth, food passes through the esophagus (the food passage) into the stomach. here, the food is mixed with the juices secreted by the cells in the stomach for several hours. then the food enters the small intestine. all the time the muscular walls of the intestine are squeezing, mixing and moving the food onwards. in a few hours, the food changes into acids. these are soon absorbed by the villi (microscopic branch projections from the intestine walls) and passed into the bloodstream. "human body is made up of countless millions of cells." (paragraph 1) the means of the word " made up" is .


Jawaban:

'consist of' =  to be made of or formed from something.

Penjelasan:

Human body is made up of countless millions of cells.

Jadi disini artinya didalam tubuh manusia itu terdiri dari jutaan sel, yang dimana sel ini menyediakan struktur bagi tubuh, mengambil nutrisi dari makanan, mengubah nutrisi tersebut menjadi energi, dan menjalankan fungsi khusus. Jadi kata "made up" sama artinya dengan "terdiri dari" atau bahasa inggrisnya "Consist of"


13. Terjemahkan From the text above, we imply that... Human body is made up of countless milions of cells Here the food is mixed with the juicesecreted by the cells How long she was taken care in hospital


Jawaban:

Terjemahan

Dari teks diatas, kita menunjukkan bahwa..

Tubuh manusia dibuat dari beberapa sel yang tidak terhitung jumlahnya

Disini makanan di campur dengan jus yang dikeluarkan oleh sel sel tersebut

Berapa lama dia dirawat di rumah sakit.

Penjelasan:

Made up = dibuat

Mixed = di campur

Taken care = dirawat


14. Terjemahkan Human body is made up of countless millions of cells.


Jawaban:

Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya.

Penjelasan:

smg membantu:))

Jawaban:

Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya.


15. what is human body made up??


The human body is made up of billions cell

16. Chemically, the primary cell wall in plant cells made up of....


Jawaban:

cellulose

Penjelasan:

It's clear


17. Text for no. 1-4Human body is made up of countless millions of cells. Food isreplace the worn out cells. However, the food that we take must be chacarried in the blood to the places where they are needed. This process iThe first digestive process takes place in the mouth. The foodpieces by the action of teeth, mixed with saliva, a juice secreted by glandigestive juice which moisten the food, so it can be swallowed easily.From the mouth, food passes through the esophagus (the food pathe food is mixed with the juices secreted by the cells in the stomach forenters the small intestine. All the time the muscular walls of the intestinemoving the food onwards.In a few hours, the food changes into acids. These are soon absorbecprojections from the intestine walls) and passed into the bloodstream.1. What is the text about?2. How can we swallow the food easily?3. From the text above, we imply that ....4. "Human body is made up of countless millions of cells." (Paragraph​


Jawaban:

1. About the disgetive process

2. By the disgetive juice which moisten the food

3.

4. no 4 ga lengkap yak soalnya?


18. Human body is made up of countless millions of cells


Jawaban:

Translate:

Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya

Penjelasan:

semoga membantu

.

.

.

Jawaban:

Artinya : Tubuh manusia terdiri dari jutaan sel yang tak terhitung jumlahnya. Namun, rata-rata sel yang ada pada seorang manusia berkisar antara 30-40 triliun sel.

Semoga membantu ya


19. Human body is made up of countless millions of cells. Food is needed to built up new cells and replace the worn out cells. The underlined phrase means


Jawaban:

Pertanyaan nya kurang jelas btw, jadi saya translate semua aja sementara.

Tubuh manusia terbuat dari sel yang tak terhitung banyaknya. Makanan dibutuhkan untuk membuat sel baru dan mengganti sel yang telah usang.


20. 5. Arrange these jumbled sentences into a good paragraph!1. It is made up of two layers.2. It is the largest organ in the human body.3. Skin is an important organ of the human body.4. The inner is the dermis containing nerves, blood vessels and glands.5. The outer is the epidermis.6. The skin therefore, is a complex part of the human body.​


Jawaban:

(b). (a). (c).(d).(e). (f)

maaf kalau jawabannya salah:)


Kategori b_inggris