You Should To Past The Test

You Should To Past The Test

what should the students do to prepare themselve for the test?​

Daftar Isi

1. what should the students do to prepare themselve for the test?​


Jawaban:

Study and memorize all the material

Penjelasan:

Semoga membantu, maaf kalo ada yang salah

Jangan lupa jadiin jawaban terbaik ya :)

さよなら

Sayonara

:)

Jawaban:

They should study and memorize about the expression of politeness material.

Penjelasan:

According to Mirna, she said "The test is about expressions of politeness" which means the students must study about that material and she also said "We aren't allowed to open our books, notes even dictionary" which means the students aside from studying the material, they should memorize it too.

Semoga membantu.

© nreuropa ( @norreuropa )


2. You should .............to past the text​


go

maaf kalau salah ya kk

Jawaban: the

Penjelasan:


3. you soald ......to past the test​


Jawaban:

innocent, scared, worried.


4. you should... to past the testa.study hardb. Studyingc.studying hardd. studiede studied hard​


Jawaban:

b.Studying

Penjelasan:

kamu harus ... untuk melewati ujian

a. belajar keras

b. Belajar

c. belajar keras

d. belajar

e belajar keras


5. you should...to past the pasta study hardb. studyingc.studying hardd.studiede.studied hard​


Jawaban:

c. studying hard ( agak aneh sih soalnya)

A study hard if you read make the sentence combined it says you should study hard to past the past

6. you should.... to past the test


Suggestions

JAWABAN:

You should study hard to past the test

PEMBAHASAN:

Untuk melengkapi bagian yang kosong pada soal harus terkait dengan konteks kalimat pada soal. Kalimat soal bermakna "Anda harus ... untuk lulus ujian", frase yang cocok untuk melengkapi kalimat tersebut adalah "belajar keras" yang dalam bahasa inggris adalah "study hard".

Kalimat pada soal merupakan ungkapan saran (suggestion). Suggestion berasal dari kata kerja suggest. Suggest berarti memberi masukan pendapat, ide, saran atau rencana yang dapat dipertimbangkan. Sedangkan Suggestion itu sendiri merupakan ide, saran rencana, gagasan atau pendapat yang dapat diterima atau ditolak oleh si penerima nasihat atau saran.

Contoh:

Asking for suggestion (Meminta saran)

What do you think I should do? (Menurut mu apa yang harus saya lakukan?) Do you have any suggestions for me? (Apakah kamu punya saran untuk saya?) Please tell me what should I do? (Tolong beri tahu saya apa yang harus saya lakukan?) What is your recommendation about this? (Apa rekomendasi mu tentang ini?) Can you tell me what I should do? (Bisakah kamu memberi tahu saya apa yang harus saya lakukan?)

Giving suggestion (Memberi saran)

I think you should/ ought to go to the doctor. (Saya pikir kamu harus pergi ke dokter) You had better tell the truth to your parents. (Kamu sebaiknya mengatakan yang sebenarnya kepada orang tua mu) You need to change your bad habits. (Kamu perlu mengubah kebiasaan buruk mu) I think you should choose this way. (Saya pikir kamu harus memilih cara ini) I suggest you to go and meet your teacher for asking her advice. (Saya sarankan kamu untuk pergi dan menemui guru mu untuk meminta nasihatnya)

PELAJARI LEBIH LANJUT:  

https://brainly.co.id/tugas/11432533  

https://brainly.co.id/tugas/3345928

https://brainly.co.id/tugas/16606381

--------------------------------------------------

DETAIL JAWABAN:  

Kelas : 11  

Mapel : Bahasa Inggris  

Bab : 1

Kode : 11.5.1

#AyoBelajar


7. 5. You will have test tomorrow.What should you do?c. .....to theb ....d.....to​


Pray for maximum results


8. Apa arti we have 2 test tomorrow, English and ips You should not go to the game.you should Study for The testS


Jawaban:

kami memiliki 2 tes besok, Bahasa Inggris dan ips Anda tidak boleh pergi ke permainan. Anda harus Belajar untuk Tes

Jawaban:

kita memiliki 2 test besok,yaitu inggris dan ips kamu tidak harus pergi ke pertandingan. kamu harus belajar untuk test besok


9. apakah jawaban dari what should they do to face the test ?


they should study hard to face the test.Apa yang harus mereka lakukan untuk menghadapi ujian itu ?

10. Suggestion – hard – you – test – my – should – want – is – study – if – pass – the – to – you The best arrangement of the words to make a good sentence ……….


Jawaban:

If you want to pass the test, my suggestion is you should study hard.

maaf kalau salah


11. You should ............... to past the test. A. Study hard B. Studying C. Studying hard D. Studied E. Studied hard


Jawaban:

a. study hard

maaf kalo salah


12. You should ............to past the test?A. Study hardB. StudyingC. Studying hardD. Studies hard​


Jawaban:

A. study hard

Semoga membantu :)

Jawaban:

a.study hard

maaf kalo salah


13. 1. A: I have a test tomorrow. What should I do?B: You ..... Study hard to past the test.Fill the blank on dialogue!​


Jawaban:

"Should"

Penjelasan:

Should artinya harus

"you should study hard to past the test"

"kamu harus belajar dgn keras untuk melewati ujian"


14. we have 2 test tomorrow, English and IPS you should not go to the game. you should study for the test ​


Jawaban:

kami memiliki 2 tes besok bahasa Inggris dan IPS anda tidak boleh bermain anda harus belajar untuk ujian


15. Collecting information 1.we have 2 test tomorrow English and IPS. You should not go to the game. You should study for the test. 2.l don't know the meaning of 'row '.You should look it up in the dictionary yourself. You should not depend on others all the time.​


Jawaban:

what the question is?

Penjelasan:


16. the students should...........hard to pass the test​


Penjelasan:

the students should study hard to pass the test

Jawaban:

The student should STUDY hard to pass the test.

Jawabannya=STUDY


17. you should.................to past the test


Jawaban:

study. semoga membantu


18. tomorrow will have an English test, you . . . go to the mall now.a. shouldb.shouldn'tc.mustd.have to​


Jawaban:

b. shouldn't

maaf jika salah, semoga membantu :)

Jawaban:

Tomorrow we will have an English test, you shouldn't go to the mall now.

Penjelasan:

Kalau besok ada ulangan Bahasa Inggris, kita harus belajar, jadi sebaiknya jangan pergi ke mall terlebih dahulu. Pilihan A, C, dan D, setuju dengan pergi ke mall, jadi pilihan yang tepat adalah B.

Maaf kalau kurang tepat :)


19. You should ... to past the test. A. study hard B. studying C. studying hard D. studied E. studied hard


Jawaban:

A. study hard

Penjelasan:

Jawaban:

A. study hard

Penjelasan:

semoga membantu


20. We have 2 test tomorrow english and ips you should not go to the game you should study for the tests


Yea, we have study hard for the test

Jawaban:

yes we should put our best to the test

Penjelasan:


Kategori b_inggris